Over Mary5

Meer weten over Mary5 en de mensen daarachter? Lees dan vooral verder!
Wil je met ons in contact komen? Klik dan hier.

Mijn verhaal

Het verhaal achter Mary5 is het verhaal van Mary Wu, die altijd erg enthousiast is over de modewereld. Toen ze al piepjong was, bekeek ze haar moeders modetijdschriften. Nadat ze was opgegroeid, maakten winkelen en ontwerpen haar zo blij dat ze ervan droomde om haar smaak met alle dames in NL, en het liefste zelfs Europa of de hele wereld te delen.

Mary begon met Mary5 in 2012 als webshop in Nederland. Mary5 wil net een stapje verder gaan dan de modetrend en dames een net iets specialere stijl dan anderen meegeven. Mary gelooft dat er veel meer creativiteit in handgemaakte items zit en daarom zijn veel van haar producten handgemaakt.

Mary heeft twee konijntjes in dienst, die niet echt meehelpen. Maar wanneer zij de tuin inkijkt, zijn ze er altijd voor haar. Net als dat Mary ook klaar wil staan voor haar klanten wanneer ze vragen hebben. (Behalve tijdens een snackje of een sapje, of een enkele vakantie.)

In de toekomst wil Mary een internationale designer worden. Ze wil ontzettend graag haar begrip van creatieve mode met jou en iedereen delen, maar nog belangrijker: een glimlach op je gezicht toveren.

Team Mary5

Mary
Mary5

Wil je nog meer van me weten?
Neem dan contact op via info@mary5.net of het contactformulier.

Jij?
Blogger

Bij Mary5 kunnen we wel een goede blogger gebruiken. Kan jij ons helpen met het vullen van de blogpagina met interessante artikelen? Via info@mary5.net, WhatsApp (0642061599) of het contactformulier kan je me contact met ons opnemen.

Dimitri
Webdesigner

Hoi, ik ben Dimitri en heb niets met mode. Voor mijn werk maak ik financi├źle berekeningen en daarnaast help ik Mary met de website. In mijn vrije tijd probeer ik een filmpje te kijken en houd ik mijn kennis voor mijn werk bij met aanvullende studies. Verder houd ik van eten en ben ik dol op alles wat Mary kookt. Mocht je vragen hebben over de website of suggesties, neem dan contact met me op op dimitri@mary5.nl.