What to do met oude kleding?

Heb je ook kleding die je eigenlijk niet echt meer draagt? Ik heb hier een aantal toffe manieren om je kleding te pimpen of zelfs te veranderen in een ander kledingstuk!

1.

Heb je een trui die je eigenlijk niet meer draagt? In no time heb je een super nieuw hip kussen! Knip de bovenkant van je trui af ten hoogte van je oksels. Je houd een vierkant over . Nu hoef je alleen nog maar je kussen hierin te schuiven en de boven en onderkant dicht te naaien. En voilá !

2.

Ooit gedacht dat je in 1 minuut een t-shirt kunt omtoveren in een trendy vest? Knip het t-shirt aan de voorkant van boven naar beneden. En daar is je vest! Je kan je vest natuurlijk helemaal zelf oppimpen zoals jij wilt! Bijvoorbeeld franjes , knoopjes of strijkemblemen.

3.

Van sokken die je niet meer draagt kan je heel makkelijk en snel handwarmers maken! Knip de teenstukken van beide sokken eraf, knip de hielstukken in een ronde vorm eruit. Stop je hand in de sok , je duim steekt uit op de plek waar je het hielstuk hebt uitgeknipt, je vingers steken boven de sok uit. Met deze handwarmers zijn jou handen niet meer koud;)

4.

Wist je dat je zonder te hoeven knippen van een rokje een topje kunt maken? Het enige wat je hoeft te doen, is hem omhoog te doen tot onder je oksels! Als je dit met een lange rok doet heb je een klein jurkje 😉

5.

Er zijn genoeg manieren om je saaie t-shirt weer super tof te maken. Je kan van internet leuke teksten of plaatjes uitprinten en deze erop strijken! Of franjes te knippen aan de onderkant, of in de mouwen. In veel winkels kan je ook leuke kraagjes kopen. Als je je t-shirt hier overheen doet heb je een soort polo. In ieder geval is jou t-shirt niet meer saai!

6.

Dit is een super makkelijk trucje om een hemdje veel leuker te maken! De bandjes van je hemd kan je in plaats van op je schouders rond je nek dragen. Dit is natuurlijk

niet meer zo saai ;). Uiteraard kan je het hemd nog leuk oppimpen met je eigen inspiratie en smaak!

7.

Heb je nog zo’n oude sok liggen? Dan kan je door hem naar binnen op de rollen er een donut voor in je haar van maken. Dit is een accessoire voor een makkelijke knot te maken in je haar.

8.

Van een oude pyjama broek heb je heel snel een sjaal! Knip een broekspijp van je broek af , naai de boven kant aan elkaar zodat hij niet uit elkaar valt. Nu heb je een super leuke sjaal! Het lekkerst is natuurlijk dat je een lekker warme pyjama broek hebt want dan houd je sjaal je ook lekker warm 😉

Dit waren een aantal ideetjes / trucjes die je kunt doen met oude kleding! Natuurlijk kan je kleding die je niet meer gebruikt ook altijd als pyjama gebruiken , of weggeven ;), maar op deze manier kan je de kleding en leuk en nieuw maken! Ik hoop dat je wat inspiratie hebt kunnen halen uit deze ideeën. Veel succes en veel plezier !

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.